Видях те да изгряваш отвисоко,
гореше в най-красивата звезда.
И моята молитва бе към Господ –
от тази нежност пак да те създам.
Тогава ще трептиш от страст и огън,
та все да ме докосваш с топлина.
А аз ще те творя из плам чрез поглед –
да бъдеш най-блестящата жена.
© Небесен Владетел Todos los derechos reservados