Dec 6, 2022, 1:30 PM

Блестящата жена 

  Poetry » Love
668 2 4

Видях те да изгряваш отвисоко,

гореше в най-красивата звезда.

И моята молитва бе към Господ

от тази нежност пак да те създам.

 

Тогава ще трептиш от страст и огън,

та все да ме докосваш с топлина.

А аз ще те творя из плам чрез поглед

да бъдеш най-блестящата жена.

© Небесен Владетел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??