4 nov 2024, 13:42

Близо си 

  Poesía
48 0 0

Какво за теб е нищото?

Можеш ли да осмислиш нищетата?

Нищетата... Звукова картина на празнината

Нищетата... Една красива картина на тишината

Но знаеш ли каква е щетата от нищетата?

Щетата е нищото между ушите ти 

Нищото в гърдите ти 

Всичкото да са парите ти

И когато изгубиш партите си

Приготви се за края си,

близо си...

© Blagoy Lazarow Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??