7 dic 2008, 14:50

Блян 

  Poesía » De amor
694 0 2
Да бях огън - сърцето ти да стопля!
Да бях вода - лицето ти да милвам!
Да бях вятър - с тебе да танцувам!
Да бях сълза - устните ти да целуна...

© Богомил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??