Dec 7, 2008, 2:50 PM

Блян 

  Poetry » Love
736 0 2
Да бях огън - сърцето ти да стопля!
Да бях вода - лицето ти да милвам!
Да бях вятър - с тебе да танцувам!
Да бях сълза - устните ти да целуна...

© Богомил All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??