23 feb 2013, 10:29

Блян 

  Poesía » Versos blancos
862 0 1

Птици плачат в топящия се ден.

Мрак пълзи в призрачния двор.

Звезди се раждат в нощния небосклон.

А аз сънувам непознатия ти лик тук, до мен.

© Иван Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??