Feb 23, 2013, 10:29 AM

Блян 

  Poetry » White poetry
799 0 1

Птици плачат в топящия се ден.

Мрак пълзи в призрачния двор.

Звезди се раждат в нощния небосклон.

А аз сънувам непознатия ти лик тук, до мен.

© Иван Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??