23 февр. 2013 г., 10:29

Блян 

  Поэзия » Белые стихи
800 0 1

Птици плачат в топящия се ден.

Мрак пълзи в призрачния двор.

Звезди се раждат в нощния небосклон.

А аз сънувам непознатия ти лик тук, до мен.

© Иван Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??