18 dic 2013, 22:08

Блян 

  Poesía » De amor
500 0 3

 

Когато очи затворя,
виждам теб.
Свеждам глава към устните ти.
Поемам дъха ти.
Галя кожата ти....
Вдъхвам аромата ти.
Сгушвам се в обятията ти.
Времето спира.
Сърцето напира.
Желание запулсира.
Отварям очи.
Очакване.
Не. Поредно отсъствие.
Вълнение.
Убийствено.
Надежда.
Фатална. Притварям очи.
Щастлива в своята фантазия.
Желаеща да беше истина.

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ви, приятели!!!
  • Повече от прекрасно е! Поздрав!
  • Позната фантазия..! Прекрасно е,хареса ми!
Propuestas
: ??:??