Слънцето залязва, нощ иде,
хиляди звезди над мен сияят.
Нека тогаз душа теб да види,
преди да дойде краят.
Облечена бъди в рокля бяла,
като ангел от небесния рай.
За теб душа е замечтала
като цвете за май.
© Георги Todos los derechos reservados