19.07.2019 г., 23:15 ч.

Блян 

  Поезия » Любовна
344 0 0

Слънцето залязва, нощ иде,

хиляди звезди над мен сияят.

Нека тогаз душа теб да види,

преди да дойде краят.

 

Облечена бъди в рокля бяла,

като ангел от небесния рай.

За теб душа е замечтала

като цвете за май.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??