30 ago 2018, 1:24

Блясък 

  Poesía
528 1 2

Всички виждат как слънцето блести,

аз виждам само огън - как гори.

 

Блясък виждам само в твойте очи,

блясък - като огън пръскащ искри.

© Станимира К. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??