Aug 30, 2018, 1:24 AM

Блясък 

  Poetry
580 1 2

Всички виждат как слънцето блести,

аз виждам само огън - как гори.

 

Блясък виждам само в твойте очи,

блясък - като огън пръскащ искри.

© Станимира К. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??