30.08.2018 г., 1:24 ч.

Блясък 

  Поезия
527 1 2

Всички виждат как слънцето блести,

аз виждам само огън - как гори.

 

Блясък виждам само в твойте очи,

блясък - като огън пръскащ искри.

© Станимира К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??