11 mar 2008, 14:29

Блясък няма вечността 

  Poesía
631 0 0

       Блясък няма вечността, а само стон,
преплитащ се със ехото от миналия век.

 

Далеч от нас е, но и близо тя,
във очакване на идния човек.

 

Като орлица майка пази ни,
но и като Дамоклев меч виси над нас.

 

Животът ни и времето държи,
показвайки  ни свойта власт.

 

Така на всеки пътя му отрежда тя,
да, малка капка той е, ала във огоромния и океан...

 

© Ян Тра Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??