3 ene 2010, 17:55

Бодро 

  Poesía » Civil
476 0 0

Снегът ли се топи?

Или изгряло слънце

е лекичко в духа ми?

Усмиката отива

на всякакво лице-

и крача, бодро дишам

с акъла на дете.

Но... ама че въртене

е туй лежерно скитане -

лениво, прозаично

в доброто намерение.

Не ни е нужно много

да грабнем провидението -

една красива дума,

едно добро решение.

 

 

 

 

23.12.2009г.

© Ангелина Кънчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??