17 ago 2007, 10:52

БОГ (хайку) 

  Poesía
881 0 8


Пролетният цвят
разтваря бели пръсти
над черна земя.

***

Мравчица бърза
през сухите клонки -
работа върши.

***

Гръмотевица
доведе есенен дъжд -
благословия.


***

Луната заспа.
Свети малка светулка
в черната нощ.


***

Мирис на тамян.
Сънува пролетта  си
старата жена.

© Ангелина Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??