Бог до мен стои,
на сърце стихове реди,
съдбата своя яви
за идещите дни.
Идат усилни дни,
сърце ще се смути.
Не се ужасявай ти -
Бог на страж стои.
Контрол Той държи,
над своите бди,
сърцата им теши,
твърд, уверен бди.
Промяна ще направи
в слънце, във звезди,
земята ще бучи,
душо, не плачи!
Сатана ще се разяри,
ще преследва, божии
семейства ще руши.
© Доми Todos los derechos reservados
Харесва ми стиха ти.
Здраве и Късмет от мен!