23 апр. 2010 г., 22:42

Бог на страж стои 

  Поэзия » Другая
547 0 2

Бог до мен стои,

на сърце стихове реди,

съдбата своя яви

за идещите дни.

 

Идат усилни дни,

сърце ще се смути.

Не се ужасявай ти -

Бог на страж стои.

 

Контрол Той държи,

над своите бди,

сърцата им теши,

твърд, уверен бди.

 

Промяна ще направи

в слънце, във звезди,

земята ще бучи,

душо, не плачи!

 

Сатана ще се разяри,

ще преследва, божии

семейства ще руши.

 

© Доми Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??