23 oct 2020, 7:35

,, Бога,, си Ти 

  Poesía » Filosófica
498 0 1

Те, очите ти, толкова сини

Ще си взема с четка от тях

За да мога в мен да рисувам

Път, за завръщане в нежния свят!

 

Ако имаше милост от ,, Бога,, 

Би ме възвърнал при тях

Би ме заметнал с бялата тога

Би ме разтърсил в грях! 

 

Те, мечтите самотни и тъжни

Обикалят в нощният мрак

Ще те чакам отново и пак... 

Само тебе! И ще дойда с нощния влак! 

 

 

,,, Бога,, си Ти!! 

© Мария Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Някои жени обожествяват мъжете, които са ги ощастливили. Така се издигат над самката. Поздравление, Мимоза20!
Propuestas
: ??:??