Безкраен блян са мечтите ми.
Безкраен зов са очите ми.
Безкраен вик е душата ми.
Безконечно е търпението ми...
И ето, аз имам:
въздушно-синьо небе
с бели облаци и лекокрили птици,
лазурно-синьо море,
щастливи детски зеници,
земя, от слънце огряна, свободна и мирна,
Родина, като коприна ефирна!
© Анна Попова Todos los derechos reservados