2.05.2008 г., 10:19 ч.

Богатство 

  Поезия » Гражданска
552 0 8
 

Безкраен блян са мечтите ми.

Безкраен зов са очите ми.

Безкраен вик е душата ми.

Безконечно е търпението ми...

И ето, аз имам:

въздушно-синьо небе

с бели облаци и лекокрили птици,

лазурно-синьо море,

щастливи детски зеници,

земя, от слънце огряна, свободна и мирна,

Родина, като коприна ефирна!

 

© Анна Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??