28 may 2011, 21:33

Богатство 

  Poesía » De amor
686 0 1


По улицата стичайки се, пенливо-влюбена вървя,
ту  водопадно стичам се сред сивата тълпа,
ту  обичливо-сигурно пробягвам бързейно,
събирам втренчените погледи учудено,
а може би излъчвам светлина,
с влюбеност богата уверено искря!

© МИСИЯ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??