28.05.2011 г., 21:33 ч.

Богатство 

  Поезия » Любовна
780 0 1


По улицата стичайки се, пенливо-влюбена вървя,
ту  водопадно стичам се сред сивата тълпа,
ту  обичливо-сигурно пробягвам бързейно,
събирам втренчените погледи учудено,
а може би излъчвам светлина,
с влюбеност богата уверено искря!

© МИСИЯ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??