Богат съм на думи -
любовни куршуми,
нежни и топли,
бродирани с вопли,
красиви, любими,
облечени в рими.
С тях храня душата -
по час и по дата,
във нощите скитам,
за щастие питам,
горя от тревога
и моля се Бога -
да сбъдне мечтите.
Целувка в нощите
очите да сгрее,
денят да се смее
и страстни вулкани
да прати ми в длани!
© Красимир Трифонов Todos los derechos reservados