Nov 22, 2012, 11:07 AM

Богатство 

  Poetry
538 0 2

Богат съм на думи -

любовни куршуми,

нежни и топли,

бродирани с вопли,

красиви, любими,

облечени в рими.

С тях храня душата -

по час и по дата,

във нощите скитам,

за щастие питам,

горя от тревога

и моля се Бога -

да сбъдне мечтите.

Целувка в нощите

очите да сгрее,

денят да се смее

и страстни вулкани

да прати ми в длани!

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??