2 ene 2024, 20:34  

Богатството на две слова 

  Poesía » De amor
363 4 17

Да, пак вали. И днес не спира.

Дъждът господства над света.

Щурее тоз хлапак немирен

по покриви и по стъкла.

 

Прихлупило се е небето.

Безизразна е сивота.

Но вътре в мен, сърце нелепо

тактува в ритъм с любовта.

 

Щурчета свирят. Птици пеят.

Проблясват слънчеви лъчи.

Какво че вън порои леят

от облачните си сълзи.

 

Че вятърът с нахален порив

флиртува с тоз отчаян дъжд,

щом мислите са топъл полъх

към влюбен в светлината мъж.

 

Защото знам, че щом е близо,

богата ще съм с две слова,

събрали смисъла съдбовен...

"Обичам те!"... До края. До смъртта!

 

© Таня Мезева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??