30 sept 2011, 10:19

Богохулство 

  Poesía » Otra
452 1 4

 Молих се на Дявола и Бога

за една страстна нощ с теб.

Душата си продадох

и тялото си дадох

в твоите обятия.

Ти като Юда ме предаде,

за грошове някакви,

и като Петър се отрече

три пъти от мен -

при зазоряване.

 Порочна Дева бях,

с една едничка цел -

да бъда твоя.

 И на малкото се радвах,

макар да бях опорочена.

Богохулствах и те боготворях!

Сега се моля

да бъда опростена.

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??