Молих се на Дявола и Бога
за една страстна нощ с теб.
Душата си продадох
и тялото си дадох
в твоите обятия.
Ти като Юда ме предаде,
за грошове някакви,
и като Петър се отрече
три пъти от мен -
при зазоряване.
Порочна Дева бях,
с една едничка цел -
да бъда твоя.
И на малкото се радвах,
макар да бях опорочена.
Богохулствах и те боготворях!
Сега се моля
да бъда опростена.
© Jivka Koleva Всички права запазени