20 jul 2007, 10:18

Божието изцеление 

  Poesía
1057 0 5
Премахни тази болка, Господи.
Болката, която изгаря сърцето ми.
 
Изцели сърцето ми от таз тъга.
Излей във него от Твоя мир, Господи,
от Твоята любов.

Благодаря Ти, Боже, че Ти ме избавяш всеки ден,
от тъгата, обзела моето сърце.

Благодаря Ти, че ти си с мен и в най-труден ден.   

© Мария Семовска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??