20.07.2007 г., 10:18 ч.

Божието изцеление 

  Поезия
1050 0 5
Премахни тази болка, Господи.
Болката, която изгаря сърцето ми.
 
Изцели сърцето ми от таз тъга.
Излей във него от Твоя мир, Господи,
от Твоята любов.

Благодаря Ти, Боже, че Ти ме избавяш всеки ден,
от тъгата, обзела моето сърце.

Благодаря Ти, че ти си с мен и в най-труден ден.   

© Мария Семовска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??