Съновник... стар часовник
чуваш как числата мести
как живота отразява...
и в съня ти кошмари всява.
Звън, камбани бият...
вик разбива тишината
човек се ражда, майчин вик
тишина след туй дете проплака.
Роди се, Божи син...
Как бащата се сащиса!?
Нима от друг е моят син?
Не, твой е, но с Божията воля.
© Ангел Todos los derechos reservados