"Душата ми всичко е дала
да имате такава магистрала.
При толкова голямо старание
не ми обръщате внимание.
На двестамилионния километър
катаджия да ви накаже чака,
а вие опитвате да минете метър,
че не сте се съобразили със знака.
Държавата е повредено МПС,
че ум царува, ум патки пасе.
Стига с него ПТП-та
зарад като мен ментета.
Българино, не бъди начумерен,
просто изказът ми е непремерен."
Източник(с видео):
frognews.bg/novini/borisov-napravil-sam-nad-polovin-miliard-kilometra-magistrala-samo-10.html
© Георги Todos los derechos reservados