19 nov 2022, 17:26

Бойко за машините на Мадуро 

  Poesía » De humor
270 0 0

"Не се отказваме от хартиената бюлетина,
към мургавите хора ангажимент сме поели!
С машините на Мадуро от този, който почина,
вот за следващите години няма да сме взели!"

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??