5 nov 2013, 22:26

Болест 

  Poesía » De amor
340 0 0
Това сълзи ли са?
Не, това са чувства,
излизащи,
напиращи -
търсят място в своя Рай.
 
Бумтеж ли долавям?
Не, това е викът на моето сърце.
Незнаещо покой.
Жадуващо топлина.

Пръстите ти са ледени...
Не, те горят.
Протягат се към теб -
копнеят да се вплетат в твоите.

Устните ти са зачервени...
Клепките ти се затварят...
Тялото ти се гъне като змия...
Да не би да си болна?

Не, нарича се любов!
 

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??