29 nov 2018, 1:25

Болезнени истини 

  Poesía » De amor, Filosófica
494 3 3

Така се влюбихме. Непредсказуемо,

че нито аз, най-малко ти планирал си,

но тази обич ни довърши – взе си своето

остави ни разочаровани, почти намразени.

 

И бяхме други. Вярвахме във полуистини.

Мечтите си кръстосахме, но временно.

Ала раздялата завари ни предутринно

разкаяни, опорочени и умислени.

 

 

 

 

© Виктория Тасева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??