Nov 29, 2018, 1:25 AM

Болезнени истини 

  Poetry » Love, Phylosophy
497 3 3

Така се влюбихме. Непредсказуемо,

че нито аз, най-малко ти планирал си,

но тази обич ни довърши – взе си своето

остави ни разочаровани, почти намразени.

 

И бяхме други. Вярвахме във полуистини.

Мечтите си кръстосахме, но временно.

Ала раздялата завари ни предутринно

разкаяни, опорочени и умислени.

 

 

 

 

© Виктория Тасева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??