9 dic 2006, 21:06

Боли 

  Poesía
624 1 2

Може би само аз знам
какво е да си лошият,
винаги виновен
и никой да не вярва в теб.
Може би никой
друг не знае колко
трудно е да кажеш
"Съжалявам, не се
тревожи, всичко ще
бъде наред".
Но дори в сънищата ми
без теб е пусто щом не
чувам твоят глас.
Останах сам със самотата
и тя знае колко срадах аз.

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??