9.12.2006 г., 21:06 ч.

Боли 

  Поезия
595 1 2

Може би само аз знам
какво е да си лошият,
винаги виновен
и никой да не вярва в теб.
Може би никой
друг не знае колко
трудно е да кажеш
"Съжалявам, не се
тревожи, всичко ще
бъде наред".
Но дори в сънищата ми
без теб е пусто щом не
чувам твоят глас.
Останах сам със самотата
и тя знае колко срадах аз.

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??