10 jun 2011, 22:17

Боли... 

  Poesía » De amor
898 1 1

Боли...

 

Боли, когато ме поглеждаш.

Боли, дори и да не го направиш.

Боли, когато съм далече.

Боли, когато съм до теб.

 

Боли, когато я целуваш.

Боли, дори и да я няма.

Боли, когато си отиваш.

Боли, дори когато идваш.

 

Боли, когато искам да докосна.

Боли, когато чакам да отвърнеш.

Боли, когато се усмихваш.

Боли, когато подминаваш.

 

Боли, когато ме вали.

Боли, когато грее в мен.

Боли, когато за нощта очи отварям.

Боли, когато умирам със деня.

 

Боли, защото не мога да те вкуся.

Боли, защото твоят дъх от моя е далеч.

Боли, защото искам те до мен.

Боли, защото идваш само във съня.

 

Боли, защото ти си болката във мен.

Боли, защото съм сама.

Боли, защото красиви са мечтите.

Боли, защото пресуших сълзите.

 

Боли... ако знаеш само как боли.

Боли... а дори не знаеш за какво.

Боли... но ме дари с безброй мечти.

Боли... благодаря!

© Паро Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Винаги боли, да му се не види... Но затова пък любовта е толкова красива! Поздрав!
Propuestas
: ??:??