10 jun 2009, 22:02

Боли, когато 

  Poesía » De amor
585 0 0

Боли, когато някой си отива
и ти не можеш да го спреш,
боли и тази болка те убива,
а в сърцето ражда се копнеж.

 

Боли, когато казваш сбогом,
боли, когато търсиш любовта,
а тя отишла си е вече, щом
усещаш във сърцето празнота.

 

Боли, когато търсиш устни,
които с нежност си целувал,
очите ти остават пусти
и няма кой да ги вълнува.

 

Боли сърцето  твое,
на две разбито от тъга,
за малко милост то се моли,
а всъщност е захвърлено в прахта.

 

Боли и тази болка дива
не може никой да прогони,
а твоята душа се лута
и остават две сърца самотни.

© Георги Маринов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??