16 mar 2008, 9:25

Болка 

  Poesía » De amor
507 0 1
 

БОЛКА

 

Заспива земята, просторът заспива

и всичко се готви да спи.

Какво си ми дала? Какво си ми взела?

Та в мен толкоз много боли.

 

Какво бях сгрешил? Какво бе сгрешила?

Нима си простихме дори?

Какво ти отнех, какво ми отнесе?

Та в мен толкоз много боли.

 

Какво съм забравил? Какво си забравила?

В очите напират сълзи.

На тръгване все някой нещо забравя,

а в мен толкоз много боли!

 

Защо се завърна? Нали си отиде?

Без теб аз живях толкоз дни.

Аз всичко ти дадох, ти всичко ми взе!

Какво в тебе толкоз боли?

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Получаваш шест от мен. Красиво написан стих, не спирай да се развиваш. Винаги може и още, дори и да е невероятно като това тук!
Propuestas
: ??:??