22 jun 2008, 21:49

* Болка * 

  Poesía » De amor
616 0 1
... Болка...

Мислите...

Думите...
Чувствата...
Всичко във мене напира!
Мисля си...
Казвам си...
Чувствам как болката в душата ми
не спира и не спира!
Колко ли пъти повтарях си,
че трябва точно теб да забравя?!
И колко ли пъти пак след това
отново за тебе изгарях?!
Кръвта ми кипеше, пулсираше
тъй жестоко, сякаш умирах
всеки път, когато повтарях си,
че и без теб ще живея... и,
че животът без тебе не спира!
И не знам дали това ще е края!?
И не знам дали сама ще поискам
някога в един миг теб да забравя
и никога повече за теб да не мисля!!
МаriAngel

© Марияна Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??