14 nov 2008, 23:43

Болка 

  Poesía » De amor
617 0 0
Когато ти замина,
животът ми се срина!
Когато ти замина,
сърцето ми загина!

От любовта боли,
душата ми скърби!
От любовта боли,
при мене се върни!

Една сълза,
плод на любовта!
Мъжката сълза,
непорочна, искрена е тя!

© Петър Рашков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??