14 нояб. 2008 г., 23:43

Болка 

  Поэзия » Любовная
600 0 0
Когато ти замина,
животът ми се срина!
Когато ти замина,
сърцето ми загина!

От любовта боли,
душата ми скърби!
От любовта боли,
при мене се върни!

Една сълза,
плод на любовта!
Мъжката сълза,
непорочна, искрена е тя!

© Петър Рашков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??