Болка
Не ми е добре на сърцето.
Не ми е добре на душата.
Нагарча от всичко, което
открадна ми топлото лято!!!
И мрачна преброждам живота,
по-мрачна от смръщена зима.
Но вярвам - ще свърши теглото,
крепи ме това - че те има!!!
© Бонбончето Todos los derechos reservados