Mar 12, 2010, 10:40 PM

Болка 

  Poetry » Love
514 0 0

                           Болка

 

                Не ми е добре на сърцето.
                Не ми е добре на душата.
                Нагарча от всичко, което
                открадна ми топлото лято!!!
                 И мрачна преброждам живота,
                 по-мрачна от смръщена зима.
                 Но вярвам - ще свърши теглото,
                 крепи ме това - че те има!!!

© Бонбончето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??