Виж на ангела очите-тъжни са, нали,
никой не може да почувства неговата болка.
Виж сега мойте очи и те са тъжни,
но ти не искаш да ги видиш, нали,
и не знаеш колко много ме боли.
Боли от това, което ми причини,
но ти не знаеш и за това, нали.
Обич- питаш се какво е това?
А то е най-прекрасното нещо на света.
Боли, когато някой си отиде,
после чакаш болката да спре, но тя не спира.
Искаш да избягаш от реалността,
искаш да умреш сега.
Всичко е лъжа, всичко е измама
искаш любов, но НЯМА!!!
© Блек Todos los derechos reservados