22.11.2005 г., 0:31 ч.

Болка 

  Поезия
1306 0 0

Виж на ангела очите-тъжни са, нали,
никой не може да почувства неговата болка.

Виж сега мойте очи и те са тъжни,
но ти не искаш да ги видиш, нали,
и не знаеш колко много ме боли.

Боли от това, което ми причини,
но ти не знаеш и за това, нали.

Обич- питаш се какво е това?
А то е най-прекрасното нещо на света.

Боли, когато някой си отиде,
после чакаш болката да спре, но тя не спира.

Искаш да избягаш от реалността,
искаш да умреш сега.

Всичко е лъжа, всичко е измама
искаш любов, но НЯМА!!!

© Блек Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??