12 ago 2011, 12:40

Болка 

  Poesía » Versos blancos
453 0 0

Сиво небе. Плаче с мен.

Парят сълзите - че отново сгреших.

Много ще ме боли. Мъртва любов.

В мене вали.Но нямам очи.

Всичко вече свърши...

Искам от теб да се скрия.

Нека дъждът да вали.

Плача сега без сълзи...

Небето само разбра -

каква е болката в мен...

 

© Сиана Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??